Family Login:


Share This Obituary
Resources

Send Flowers


Memories & Candles

“Joli, ti dhe familja jote janë në mendimet dhe lutjet e familjes sime në këtë kohë të vështirë. Babai yt...Read More ยป
1 of 2 | Posted by: Tony M - Family Friend

“Ne kujtim te Luanit tone te dashur, me respekt nga Mediha, Ladi, Tasha, Suela, Gjergji dhe Erjola ”
2 of 2 | Posted by: Erjola Vejzati - Tirana, MI


ORHANASI, LUAN Age 72 January 3, 2019. Beloved husband of Tatiana. Loving father of Avenir Orhanasi & Joli Kirsch. Proud grandfather of Sarah & Aidan. Loving brother of Violetta. Visitation Saturday 9:00am until time of Service at 11:00am at Wujek-Calcaterra & Sons 36900 Schoenherr at Metro Parkway (16 Mile). Interment Resurrection Cemetery. Share memories with the family at their "On Line Guest Book" @ WujekCalcaterra.com